AutoMaster с нова версия

ADP Dealer Services представи новата версия на продукта AutoMaster 7.2 – иновативната и интегрирана система, проектирана специално за компаниите дилъри и вносители на автомобили. С AutoMaster работят повече от 23 000 потребители в над 800 организации в световен мащаб. Решението е одобрено и препоръчано от голяма част от автомобилните производители и дистрибутори в над 40 страни по света. Системата е изключително гъвкава и следва най-добрите и доказани бизнес практики, като предоставя възможност клиентите да извлекат максимални ползи от конкурентните предимства, които осигурява.

Последната версия на AutoMaster включва набор от допълнителни функционaлности в модулите Управление на сервиз, Управление на Взаимоотношенията с клиентите (CRM) и еСервиз. Сред основните подобрения са: улеснено навигиране между различните модули, опростен и още по-интуитивен интерфейс, по-бърза и лесна поддръжка на сервизната дейност, по-ефективно планиране и изпълнение на задачите, по-добър контрол на извършените задачи. Направени са редица доработки и към приложението Кол център, целящи повишаване качеството на обслужване на клиентите. Новата версия на AutoMaster предлага възможности за ефективно управление на дублираните записи.

AutoMaster 7.2 изисква по-малко оперативна памет, което спестява време и редица разходи и подобрява цялостната ефективност на системата. Други технически характеристики на последната версия са поддържане на оптимален размер на базата данни и по-бърз импорт на данни от други приложения.

„Всяка компания, която желае да се развива успешно, трябва да реагира максимално гъвкаво на непрестанните промени в средата. Това е ключовият момент в последната версия на решението AutoMaster, а именно, че позволява на потребителите да работят още по-ефективно и разкрива нови възможности за растеж“, коментира Калин Цветанов, Управител на Intelligent Systems Bulgaria

Коментар