ICB стана Национален представител в конкурса European Business Awards

Днес в Лондон Интерконсулт България-ICB бе обявена за една от десетте български компании, които ще представляват страната ни в престижния конкурс European Business Awards с подкрепата на HSBC. Така компанията премина успешно първия кръг на конкурса и продължава състезанието за престижния приз Ruban d’Honneur.

Ейдриън Трип, СЕО на Европейските бизнес награди сподели: „Всяка година ставаме свидетели на впечатляващи кандидатури от някои от най-забележителните компании, които има какво да разкажат. Тази година не се различава в това отношение – качеството на кандидатите се повишава, както се увеличава и техния брой, така че тези организации, които получиха статута на Национални представители в действителност са най-добрите от най-добрите…”.

Европейските бизнес награди целят да заострят общественото внимание и да насърчат развитието на компании, които се открояват, както с иновационните си решения и услуги, така и с успешните си финансови резултати, като в същото време развиват и отговорна социална политика.

Коментар