M-Tel COMBI пакети за безкрайни разговори и сърфиране

M-Tel COMBI Phone, M-Tel COMBI Home, M-Tel Super COMBI, M-Tel COMBI Surf и M-Tel COMBI Line са разработени специално, за да отговорят на нуждите на потребителите и да предложат най-добрата цена за предпочетената комбинация от услуги за фиксирани и мобилни разговори, както и за интернет.

Пакет M-Tel COMBI Phone дава домашен и мобилен телефон само за 7,90 лева на месец. Предложението включва напълно безплатни  разговори между двата телефона, неограничени разговори към номерата от групата „Семейство и приятели”, а в допълнение и безплатен домашен телефонен апарат. COMBI Phone предоставя и изключителна цена на минута към всички национални и фиксирани мрежи – 0,05 лева.

Перфектната комбинация за вкъщи – M-Tel COMBI Home, включва бърз и неограничен домашен интернет и домашен телефон. Клиентите на „Home” комбинацията ще се възползват още от безплатни разговори към групата „Семейство и приятели” и изключително конкурентни цени за разговори в мрежата на М-Тел – 0,01 лева за обаждания към фиксирани номера и 0,18 лева към мобилни. Месечният абонамент е само 8,90 лева, а в комплекта е включен и безплатен Wi-Fi рутер.

Безкрайни разговори и сърфиране очакват клиентите на пакет M-Tel Super COMBI, който предлага домашен и мобилен телефон и неограничен интернет у дома само за 15,90 лева на месец. „Super” пакетът е и с включени напълно безплатни разговори между домашния и мобилния телефон, неограничен домашен интернет, безплатен Wi-Fi рутер и неограничени разговори към „Семейство и приятели” от двата телефона.

M-Tel COMBI Surf дава пълната свобода на бърз и неограничен домашен и мобилен интернет заедно с домашен телефон срещу 14,90 лева на месец. Само 0,05 лева на минута ще струват обажданията от домашния телефон към национални фиксирани мрежи. Клиентите получават още безплатен Wi-Fi рутер за вкъщи и безплатен модем за мобилен интернет за своя лаптоп.

M-Tel COMBI Line предоставя два домашни телефона със споделена месечна такса от 3,90 лева, безплатни и неограничени разговори между двата телефона в пакета, безплатни споделени минути към национални фиксирани мрежи и номерата от групата „Семейство и приятели”, както и два безплатни домашни телефонни апарата.

Коментар