3G услуги вече и за потребители на Prima

Абонатите на М-Тел с предплатени карти Prima вече могат да провеждат видео разговори, да се забавляват с услугите на Vodafone live! и да използват най-бързия мобилен Интернет чрез UMTS/HSDPA мрежата на компанията.
С услугата „Видео разговор” потребителите на предплатените карти Prima ще могат не само да говорят с отсрещната страна, но и да провеждат видео комуникация в реално време, като се виждат на дисплеите на мобилните си телефони по време на разговора.
Видео разговорите са без месечна абонаментна такса. В мрежата на М-Тел цената на минута е 0,69 лв. За да могат да ползват услугата, потребителите трябва да разполагат с 3G мобилни апарати, да имат активирана услугата „Видео разговор”, да се намират в зона на 3G покритие и да изберат от менюто на своите апарати да работят в GSM/3G режим (dual mode).
Активирането на услугата “Видео разговор” може да стане чрез обаждане на *88 или в магазините на М-Тел. Всички абонати на М-Тел имат възможност да осъществяват входящи и изходящи видео разговори и в роуминг.
Потребителите на Prima могат също да гледат телевизия през мобилен телефон чрез най-популярната мултимедийна услуга в света – Vodafone live! В този мобилен портал абонатите на М-Тел ще четат новини от информационните агенции Ройтерс, Франс Прес и БГНес, ще свалят музика, видеоклипове, картинки, игри, рингтонове и софтуер на мобилния си телефон.
Други възможности на портала са получаване на справочна информация, чат и създаване на собствен мобилен блог. Порталът дава легален достъп и до хиляди песни.

Коментар