Пореден завършен проект на ITCE за подготовка за сертификат ISO 20000

След като през месец август 2009г. ITCE става първата фирма в България с акредитиран сертификат ISO 20000, компанията продължи да затвърждава своя професионализъм и познание в тази сфера.

След по-малко от една година ITCE помогна за пореден път на голяма организация да се подготви за сертифициране. Този път ITCE приключи проект за подготовка за ISO 20000 в македонския доставчик на услуги Nextsense.

Финансираният от IFC (International Finance Corporation) проект, не само подготви Nextsense за придобиване на ISO 20000, но и помогна на македонската компания да направи успешна организационна промяна. Чрез своя опит и екип от професионалисти ITCE направи пътят към сертификация възможно най-кратък. Ефектвното и ефикасно управление на проекта, както и богатия опит на ITCE консултантите доведоха до подобряване на работа на Nextsense.

Повече за ISO 20000 можете да намерите в статията, която спечели второ място на конкура на CIO за най-добра статия с ИТ насоченост: „Ограничете щетите от ISO 20000” на Нина Проданова, ITIL v.3 Expert и професионалист в сферата на ITSM.

Коментар