Промяна в ръководството на Кооперация Панда

Елка Каменова-Цанкова беше избрана за председател на управителния съвет на Кооперация Панда. Досега тя заемаше позицията директор финансова и административна дейност в мастър франчайзера на Office‭ ‬1‭ ‬Superstore за България.

Цанкова поема поста от Райчо Райчев, който беше начело на управителния съвет от август 1992 г. до март тази година. В съвета влизат също Алекси Попов, Ема Бонева-Симеонова, Румен Бурназов и Силвия Пепелджийска, съобщиха от компанията.

Преди да стане част от екипа на Кооперация Панда през 2002 г., Цанкова работи като експерт-консултант към фирма dWare. Тя започва в Кооперация Панда като мениджър управленско счетоводство. От 2005 г. е ръководител финансов отдел, като под нейно ръководство са създадени няколко нови звена в компанията.

Преди да стане председател на УС на Кооперация Панда, от септември 2009 г. досега Цанкова поема поста директор финансова и административна дейност. Тя е и един от учредителите на Клуба на финансовите директори в България.

Елка Каменова-Цанкова има Магистърска степен по “Счетоводство и контрол” от Университета за национално и световно стопанство, София.

Коментар