IBS България с нова експертиза за решенията на IBM

IBS България разшири технологичната си експертиза в областта на решенията на IBM за управление на бази данни и информационни масиви. Компанията получи необходимите сертификати за предлагане на софтуерно портфолио Information Management, включващо фамилиите IBM DB2 и Informix, съгласно изискванията на новия модел за контролирана дистрибуция на софтуерни продукти на IBM.

Последната оторизация разширява предлаганото от IBS България портфолио от IBM софтуерни решения – Information Management, Lotus, WebSphere и TivoliSoftware – и утвърждава компанията като водещ бизнес партньор на IBM у нас. Както е известно, IBS България е Premier бизнес партньор на IBM, оторизиран сервиз за IBM продукти и оторизиран център за обучение за IBM софтуер.

Същевременно, доставчикът на ИТ решения и услуги стартира кампания MoveТoDB2, насочена към определяне на нуждите от управление на данни и оптимизиране на разходите за съхранение. DB2 версия 9.7 е технология с мощни характеристики за компресиране на данни, която помага на клиентите да посрещнат непрекъснатия натиск върху наличните ресурси за съхранение.

Коментар