Аксесоари за графити-фенове представя Canyon

София, България – Ярки графити украсяват новите мишки, клавиатури, слушалки, чанти и лаптоп-калъфи с марка Canyon. Необичайните модели са част от първата лимитирана серия компютърни аксесоари на компанията. Потребителите ще могат да „обзаведат” компютъра си с графити-серията от началото на месец септември, като нейната премиера за България ще съвпадне със световното представяне.

Лимитираната графити-серия ще се предлага само в рамките на четири месеца от септември до декември 2010 г. За моделите са използвани пет различни дизайна, специално избрани в международния Urban Art конкурс, който Canyon организира тази пролет. За да се приближат още повече до urban-културата, аксесоарите на марката носят имената на различни скейтборд движения и трикове като Kickflip или Noseslide. Любителите на ярките цветове могат да съберат пълен комплект аксесоари с еднакъв графити дизайн или да изберат различни шарки за всеки продукт.

„Стараем се да следим отблизо интересите и желанията на нашите потребители и в процеса на анализ се убедихме, че графити-течението печели все по-голям интерес.” обясни Иво ван Хутен, Маркетинг директор за Canyon. „Затова и смятам, че първата ни лимитирана серия ще се хареса на потребителите. Надявам се да им бъде поне толкова приятно да използват продуктите, колкото на нас – да ги разработим.”

„Графитите отдавна не са ъндърграунд-вълна, а масов тренд, който навлиза дори в известни музеи за съвременно изкуство – още едно доказателство, че работим в правилната посока,” допълни Любомир Бабуров, Продуктов мениджър за Canyon в ASBIS България и добави: „Потребителите вече са уморени от традиционните едноцветни решения при компютърните аксесоари, а графити-серията ще им даде голяма възможност за избор и изява на собствения им стил.”

Canyon ще обвърже новта линия с мащабна благотворителна инициатива, като 5% от от приходите ще бъдат насочени към проекти в помощ на подрастващите със съдействието на холандската неправителствена организация Net4Kids. С тази инициатива компанията се стреми да стимулира децата да стоят далеч от улицата, като в същото време им предостави възможност за по-ползотворно израстване.

Продуктите от лимитираната графити-серия включват 6 вида компютърни аксесоари, като всеки от тях се предлага в 5-те отличителни дизайна на графити-серията:

Оптични мишки Tailslide

1.3-мегапикселова уебкамера Truckhook

DJ-слушалки Alley-Oop

Слушалки Railwhip

Чанти за латопи от 13.3 и 16 инча Kickflip

Калъфи за 10-инчови, 13.3-инчови и 16-инчови лаптопи Noseslide

Коментар