С M-Tel Conference организираме конференции само с едно обаждане

M-Tel CONFERENCE е най-новата услуга на телекома, разработена съвместно с Дан Електроник, благодарение на която всеки може да организира конференция с неограничен брой участници по всяко време на денонощието. Услугата работи с технологията InfoServ, запазена марка на Дан Електроник.

За да се възползват от услугата участниците трябва да създадат собствен потребителски профил на адрес http://mtel.conference.bg. След регистрацията те получават два уникални Пин кода – Пин код на модератора и Пин код на потребителя. Модераторът трябва да сподели потребителския код и с останалите участници, за да могат и те да се включат в конференцията в предварително уговорено време.

Всеки участник може да се включи в конференцията чрез обаждане на номер 0882-811-100, след което е нужно да въведе тонално своя Пин код и име. След това системата уведомява другите участници в конференцията за включването на нов член.

M-Tel CONFERENCE е достъпна 24 часа, 7 дни в седмицата и не налага ограничения върху броя на участниците.

След като веднъж са се регистрирали участниците не е необходимо да разполагат с компютър или интернет връзка, за да организират нова конференция.

Услугата M-Tel CONFERENCE спестява време и средства като не изисква допълнителни такси. Тя позволява приемане на обаждания от всякакви телефонни линии, а също така осигурява и достъп до подробна информация и статистика за проведените конференции.

Всеки участник заплаща стандартна цена според тарифния си план за разговорите към номера за конференцията 0882-811-100.

Коментар