Оffice 1 Superstore ребрандира веригата за мобилни телефони Fonex

25 магазина от веригата за мобилни телефони Fonex ще бъдат присъединени към мрежата на Оffice 1 Superstore, като служителите ще бъдат преназначени от новия им работодател. Ребрандирането вече е в ход и ще приключи до средата на септември, съобщиха от Оffice 1 Superstore.

Освен досегашните продукти, в бившите магазини Fonex вече ще се предлагат и останалите стоки и услуги на Оffice 1 Superstore. Във всеки от тях ще са достъпни услугите Cash Point, плащане на комунални сметки, купуване на билети за концерти, сключване на договори за лизинг и различни видове застраховки.

„В сегашната икономическа обстановка не е целесъобразно да се поддържат две самостоятелни марки, а и потребителите ни дадоха сигнал, че предпочитат да пазаруват под един покрив”, коментира Румен Бурназов, директор верига магазини „Кооперация Панда”.

Наскоро компанията откри два нови магазина на стойност от 250 000 лева, като част от стратегия за развитие на мрежата в страната. Веригата вече разполага със 180 търговски обекта.

Коментар