Спиди Нет стартира предлагането на Интернет услуги в Сливен с промоция

Българският телекомуникационен оператор Спиди Нет стартира дейност в град Сливен, чрез франчайзингово партньорство с компанията Нет Комюникейшънс, която също ще оперира под търговската марка Спиди Нет. Това е първият франчайзинг партньор, който взима и името на националния оператор. Компанията изгражда модерна инфраструктура, базирана на технологията Fiber to the Building. Инвестициите в качествена мрежа и подкрепата на Спиди Нет ще позволят на локалния партньор да предложи пълен набор от най-модерните телеком услуги, включително IP телефония, интерактивна телевизия, приоритизиран трафик за гейминг, видео стриминг и др.

„Нашето желание е да изградим най-модерната интернет мрежа, достъпна за жителите на Сливен и региона, която да е оптимизирана за предлагането на най-съвременните телеком услуги. Партньорството със Спиди Нет ни позволява да постигнем тази своя цел, да предложим на нашите съграждани интернет услуги от ново поколение и същевременно – да го направим на достъпна цена“ – заяви Венелин Петков, собственик на Нет Комюникешънс – „Убеден съм, че от това ще спечели целият сливенски регион, защото развитието на модерни комуникации подобрява инвестиционния климат и повишава ефективността на бизнеса и администрацията.“

Спиди Нет ще стартира услугите си в Сливен с промоция. Всички нови клиенти за Интернет достъп, които подпишат договор до края на август 2010 г., ще плащат по 17 лв. на месец. Предложението включва достъп до мрежата със скорост 30 Mpbs (за българска и международна свързаност), реален IP адрес, както и достъп до интерактивна цифрова телевизия.

Коментар