Клиентите на COSMOTE Румъния надхвърлиха 1 милион

COSMOTE Румъния съобщи, че броят на нейните абонати е надминал 1 милион и награди своя милионен абонат с един милион безплатни минути за разговори, както и с последен модел мобилен телефон.
По повод събитието, изпълнителният директор на COSMOTE Румъния, г-н Николаос Цолас заяви: „Фактът, че броят на абонатите на COSMOTE Румъния надхвърли един милион само година след старта на компанията е ясен знак за доброто отношение на пазара към нашата компания и за увеличаващото се доверие на клиентите към нас и към нашата марка”.
COSMOTE отбеляза първата годишнина от старта на своите търговски операции в Румъния на 6 декември 2006 г. През тази една година, COSMOTE Румъния разшири своята мрежа и днес тя покрива 95% от населението на страната. Компанията вече притежава добре развита дистрибуторска мрежа с над 600 търговски обекта. В момента в COSMOTE Румъния работят 700 служители.
COSMOTE Group, вече има общо над 10 милиона абонати в Гърция, България, Румъния, Македония и Албания, в които развива своята дейност и е мобилният оператор с най-голямо присъствие в Югоизточна Европа.

Коментар