Солитрон стана официален вносител на продуктите Patriot

Солитрон стана официален вносител на продуктите Patriot
18/04/2006 – Солитрон
От април 2006 г. фирма Солитрон е официален вносител на продуктите Patriot.Партньорството с PatriotMemoryе резултат от прилагането на концепцията на Солитрон за предлагане на клиентите на избор от висококачествени конкурентни продукти. Така фирмата добави към широката гама памети на корейския гигант Samsung една интересна американска алтернатива. PatriotMemory е първия от няколкото нови доставчици, с които Солитрон започва работа през първото полугодие на т.г.
PatriotMemory е подразделение на американската корпорация PDPSystems. Компанията проектира и произвежда богата гама от памети в сегмента premiumRAM и FLASH памети за настолни и преносими компютри, сървъри, системи за съхранение на информация и различни мобилни устройства. Продуктитесаразделенив 3 групи:
­                     ExtremePerformance– за заклети геймъри и взискателни компютърни професионалисти;
­                     SignatureLines – надеждни и качествени продукти за нови системи и upgrade;
­                     Flashпамети за  PCи различни мобилни устройства.
Централата на PatriotMemory се намира във Фремонт, Калифорния..PDPSystems произвежда памети от 1985 г. Повече информация за PatriotMemory може да намерите на интернет адрес www.patriotmem.com
PatriotsExtremePerformance е разработена специално за геймъри и потребители, търсещи максимална мощ в своята система. Тези продукти с фокус върху производителността са предназначени за клиенти, които търсят най-ниска латентност и максимална скорост на работа. Всички модули са произведени с компоненти, които са преминали през специални тестове, като целта е не просто да отговарят на индустриалните стандарти, а да имат страхотните показатели, необходими за ExtremePerformance. Гамата включва разнообразни модели DDRи DDR2 RAM.
PatriotSignature са premiumпродуктив пълно съответствие с индустриалните стандарти. Те са предназначени както за вграждане в нови асемблирани системи, така и за upgrade. Строгите тестове и използване на най-добрите компоненти гарантират, че всеки модул е качествено асемблиран и 100% съвместим. Гамата включва: DDR и DDR2 RAM,  DDRforApple, SDRAM и MicroDIMM.
Flash памети.Patriotпредлага разнообразни решения, базирани на flash памети, предназначени за пазара на потребителска електроника – цифрови камери, цифрови аудио плейъри, МР3 плейъри, джобни компютри, мобилни телефони и други мултимедийни устройства. Гамата включва разнообразни продукти: SecureDigital, MultimediaCards, USB, CompactFlash.
Солитрон е водещ български вносител и дистрибутор на маркова компютърна и офис техника. За 15 годишната си история компанията успя да се наложи и утвърди като най-голям дистрибутор на мрежово оборудване, най-голям вносител на преносими компютри и ключов дистрибутор на монитори и компютърни системи в България.

Коментар