“Тайната любов” на Марк Хърд е 50-годишна самотна майка

Жената в центъра на сексуалния скандал в HP, довел до оставката на CEO-то Марк Хърд, излезе на светло. Това е 50-годишната самотна майка Джоди Фишър, бивш търговец и актриса, става ясно от изявление на адвокат Глория Олред, на което се позовава CNET.

“Бях изненадана и натъжена, че Марк Хърд загуби работата си. Не съм имала никога такова намерение”, споделя Фишер.

Тя отрича да е имала сексуална връзка или интимни отношения с Марк Хърд. За първи път се е запознала с него през 2007 година, когато е била интервюирана за работа в компанията.

Фишер е имала ангажименти с клиенти на HP от високо ниво, както и по време на мениджърски събития в страната и чужбина.

50-годишната Джоди Фишер е съсредоточена в отглеждането на своя син, се казва в изявление на адвокат Олред. Тя има научна степен за политика от Texas Tech и е заместник-председател на търговска компания за недвижими имоти.

В петък миналата седмица Марк Хърд подаде оставка, след като вътрешно разледване разкри неговата връзка с жена, работила за маркетинга на компанията.

В изявлението от HP се съобщаваше, че Хърд имал “близки, лични отношения” с жена, подизпълнител на корпорацията в продължение на две години между есента на 2007 и 2009. Името на жената и фирмата по договора не бяха оповестени.

Коментар