Office 1 Superstore с 6 нови магазина за 2 месеца

11 август 2010, София: Най-голямата българска верига магазини за офис продукти и услуги разширява присъствието си на пазара с откриването на 6 нови магазина в Сливен, Монтана, Оряхово, Крумовград, Гълъбово и Хасково, и още 3 предстоят да бъдат открити в началото на месец септември в Нова Загора, Димитровград и Пазарджик. Поддържането на добри нива на продажбите в регионите и засиленото търсене на офис продукти и услуги са причина за инвестицията от над 700 000 лева за локациите.  

За мястото в Сливен е избрана ключова локация на булевард „6-ти септември”, като магазинът е разположен на площ от 244 кв. м. Магазинът от веригата в Монтана е на площ от 90 кв. м. и се намира на булевард „3-ти март” в централната част на града. Локациите в Оряхово, Крумовград, Гълъбово и Хасково са на мястото на магазини Fonex и са част от започнолото вече ребрандиране на веригата за мобилни телефони Fonex, които стават част от мрежата на Office 1 Superstore.   

В новите локации жителите и гостите на градовете могат да открият голямо разнообразие от традиционните офис продукти, услугата Cash Point, да плащат сметки (М-Tел, ток, вода, интернет, да закупуват билети за концерти и др.), различни видове застраховки, да сключват договори за лизинг, техника, електроника, оборудване и периферия от продуктовото портфолио на Office 1 Superstore.

Откриването на новите магазини е част от стратегията на компанията да развива мрежата си в страната. Новоназначените служители са над 25, като ще преминат през период на обучение.

Удобната за клиентите локация и функционалността на помещенията е главен фактор при избора на местоположение за обектите от мрежата на Office 1 Superstore.

Коментар