73% от стажантите в Globul удължават обучението си

София, 11 август 2010 г. – Рекордните 73% от общо 45 участници в седмата поредна Стажантска програма на GLOBUL продължават обучението си в компанията за различни периоди от време.

Удължаването на платените стажове на общо 33-ма участници в програмата се дължи на тяхното изключително представяне и препоръките на преките им ръководители и другите участници в техните екипи.

Участниците в летния стаж на GLOBUL обогатиха знанията и уменията си, почерпиха практически опит от професионалисти в 16 различни дирекции на компанията и участваха в семинар по презентационни и комуникационни умения. В края на стажа, всеки от участниците демонстрира на практика усвоените знания като представи свой личен проект пред своя ръководител, колегите си и останалите стажанти.

Усилията на всички стажанти получиха признание под формата на сертификати за успешно завършване на Стажантска програма 2010 на GLOBUL. Участниците по традиция засадиха дърво до централния офис на компанията в София като символ на растежа и развитието.

От стартирането на програмата на GLOBUL през 2004 г. досега в нея са участвали над 200 студенти от различни университети, като голяма част от тях в последствие са започнали работа в компанията.

Коментар