Българите от старо време говорят по GSM с М-Тел

По време на фестивала на фолклорната носия в Жеравна, организиран от ансамбъл „Българе”, М-Тел ще даде възможност на всички дошли да се докоснат до автентичния български дух, да го съчетаят и с най-модерните мобилни комуникации.

„Фестивал на фолклорната носия” се провежда за трета поредна година. Всички участници са задължени да носят традиционно българско облекло – носия, цървули, калпаци. Ще липсват също така прибори, а одеалата ще отстъпят място на рогозките. Участие в тридневното събитие ще вземат различни групи за автентичен фолклор от всички области на България.

Строгият регламент на фестивала забранява използването на каквато и да е мобилна комуникация. Изключение ще правят специалните мобилни зони, осигурени от М-Тел. Там всеки, който желае да съчетае българския етно дух и съвременните методи за комуникация, ще бъде свободен да проведе разговор по GSM.

Всеки, който иска да се потопи в автентичните български обичаи и традиции, може да го направи от 20 до 22 август в Жеравна. Не забравяйте носията и мобилния си телефон!

Коментар