НР подобрява бизнес ноутбук предложенията си с нов модел

София, 31 август 2010 г. – Възползвайки се от продуктовия успех, НР разшири своята серия бизнес мобилни компютри. Компанията представи следващото поколение от утра тънкия HP ProBook 5320m.

С дебелина от 23.5 мм и тегло 1.7 кг, HP ProBook 5320m е един от най-тънките бизнес ноутбуци на НР и се предлага с покритие от оксидиран, подложен на анодна обработка, алуминий, 33.8 см. (13”) HD LED екран и просторна клавиатура в стандартен размер, която е защитена от разливане на течности.

Тънкият и лек ноутбук предлага допълнителна енергийна ефективност и производителност. Дори и в този размер клиентите могат да се възползват от пълната мощност и възможности на процесора като Intel® Turbo Boost и Hyper-Threading Technology. Той се предлага и с външно CD и DVD устройство на НР, работещо чрез USB, VGA порт и DisplayPort за свързването на устройството с други дисплей и проектори.

HP ProBook 5320m има интегриран модул HP Mobile Broadband, захранван от Gobi, Wi-Fi Certified™ WLAN и безжична Bluetooth® wireless технология. Това дава удобството на бързо свързване към Интернет, вътрешен интранет, електронна поща и използването на друга важна информация в движение.

Създаден, за да предостави на потребителите подобрена сигурност, ниска консумация на електроенергия и по-лесна употреба, HP ProBook 5320m е с инсталиран HP ProtectTools пакет. Той позволява на потребителите да настроят защити като парола на BIOS и запазване на веднъж въведените пароли само с три лесни стъпки, като така управлява паролите на потребителя за уебсайтове, приложения и файлове. В случай, че ноутбукът бъде откраднат, личните данни също ще са защитени с кодирането на диска и възможностите на 5320m за получаване на достъп с пръстов отпечатък или лицево разпознаване.

Чрез HP ProBook 5320m малкия и среден бизнес ще може да намали вредното влияние върху околната среда. Моделът не съдържа съединения с бром и поливинилхлорид (BFR/PVC-free) и е направен от материали, който подлежат на 90% рециклиране. Той е одобрен по програмата ENERGY STAR® и отговаря на изискванията на EPEAT® Silver.

Последното допълнение към m-сериите се предлага с широк избор от литиево-полимерни батерии, които допринасят за тънкия профил. То се предлага и с опционалната 6-клетъчна батерия, която може да работи до 11 час с едно зареждане.

Цена и наличност

HP ProBook 5320m се предлага в България на препоръчителни цени от 1449 лева с ДДС.

Коментар