Изразете себе си с новата колекция аксесоари Logitech Fantasy Collection

31 август 2010 г. — Днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи Logitech Fantasy Collection – колекция аксесоари в ярки свежи цветове и разнообразни щампи, вдъхновени от модните тенденции и поп културата, които комбинират приказна фантазия с тъмна загадка. Колекцията позволява да изразите своята индивидуалност и да създадете свят, който е лично ваш и носи вашия собствен стил; свят, в който аксесоарите за компютъра са уникални като самите вас.   

„С Fantasy Collection ние добавяме повече развлечение и вдъхновение на някои от нашите най-популярни, лесни за ползване аксесоари за компютър на достъпни цени,” заяви Рори Дули, Вицепрезидент и Генерален мениджър на бизнес подразделение Контролни устройства в Logitech. „Нашите вдъхновяващи цветове и мотиви добавят повече фантазия във вашия свят. С толкова много цветове и мотиви, от които да избирате, със сигурност ще намерите тези, които ще ви вдъхновят.”

Цветни извивки и игриви щампи

Fantasy Collection е създадена от разнообразен микс от цветове и мотиви – включително Fleur Dark (Тъмно цвете), Blue Swirl (Синьо завъртане) и Pink Balance (Розов баланс) са имената на част от тях и всички те са създадени, за да освободят въображението ви.

Богато украсени цветни мотиви със сложна композиция – мистериозната и елегантна тема Fleur Dark събужда чувство за движение и настроение, което дава заострена елегантност на вашия компютър. Олекотеният и нежен дизайн и семплите цветове на Fleur Dark добре си пасват с други продукти от Fantasy Collection, както и с останалите продукти на Logitech.

Blue Swirl е покана за действие. Асиметрични припокриващи се кръгове – вдъхновени от ефекта на вълната от една единствена капка дъжд върху повърхността на езеро – те ви канят да се пуснете по течението. Този успокояващ и едновременно с това енергизиращ мотив е създаден да си пасва с продуктите Peacock Blue (син паун) от Fantasy Collection.

Pink Balance е вдъхновен от въздушно завихряне високо над земята. Тази игрива щампа е създадена за повече забавление и смели решения за всеки компютър. Дизайнът дава своеобразен баланс в съчетание с продукти Dusty Rose (пепел от роза) от колекцията.

Fantasy Collection предлага много допълнителни цветове и мотиви върху широка гама продукти на Logitech, включително мишки, подложки за лаптоп, безжични клавиатури и охлаждащи подложки.

Цена и наличност

Новата колекция цветни аксесоари на Logitech – Fantasy Collection дава възможност да изразите своята индивидуалност на разумна цена, като повечето аксесоари от колекцията се предлагат на препоръчителна цена под €29.99 (59 лева). Новият дизайн вече е наличен в магазините, както и за продажба онлайн в Европа. Посетете www.logitech.com за повече информация.

Коментар