StatWin – контролира действията на потребителя

Програмата StatWin се използва за мониторинг на активността на работата на компютри под управление на операционни системи Windows. Достъпни са няколко версии на приложението.

StatWin Pro е предназначена за работа на един компютър. Предлага контрол на процесите, приложенията, интернет употребата, използването на ресурсите, вкл. на USB устройства, и др.

StatWin Enterprise може да следи работата на неограничен брой потребители в мрежа. За целта включва средства за отдалечено инсталиране, пускане, спиране и премахване на клиенти. Събраните данни за активността на потребителите се съхраняват централизирано на сървър. Налични са също инструменти за автоматично уведомяване на администраторите в реално време за определени събития.

Версията StatWin Total осигурява тотален контрол върху работата на потребителите на неограничен брой компютри в мрежа. На практика, тя улавя всичко, което се въвежда с клавиатурата, вкл. текстове от имейл клиенти, чат програми, тесктообработващи приложения, пароли и др. Контролира и действията с мишката. Позволява отдалечено управление на бази данни.

StatWin Total PE пък е програма за тотален контрол за работата на потребителя на един компютър.

Платформа: Windows
Даунлод: StatWin

Коментар