ThinkPad признат за №1 от корпоративния клиент

Мобилните компютри Lenovo ThinkPad са отново на първо място в изследване на TBR (Technology Business Research, Inc.) за удовлетвореност на корпоративните клиенти през второто тримесечие на 2010 г.

За пети пореден път ThinkPad са признати от клиентите от средни и големи компании като лидер по отношение на цялостната удовлетвореност, запазвайки първото място в 7 от общо 10 проучвания на TBR, посочиха от партньора на Lenovo у нас – IBS България.

За второто тримесечие на 2010 г. клиентите са дали най-високи оценки на ТhinkPad в следните категории: хардуерно качество/надеждност, телефонна поддръжка, време за отремонтиране и цялостна удовлетвореност. Lenovo получава рекордни високи резултати за хардуерно качество/надеждност, както и време за доставка и отремонтиране. Допълнително към оценените като силни страни на Lenovo са посочени продуктовият дизайн и лекотата на работа.

Проучването на TBR е проведено сред над 500 ИТ специалисти, взимащи решения в средни или големи организации. То подчертава предимствата на Lenovo в сервиза и поддръжката, които са важни за цялостната оценка на удовлетвореността и лоялността към марката. Клиентите отбелязват подобрено време за доставка, по-бързо време за отремонтиране и отлична техническа поддръжка по телефон.

Широката гама ноутбуци ThinkPad са достъпни у нас в онлайн магазина на IBS България. Х серията таблети и лаптопи се отличават с ултрамобилност. Моделите Т са предназначени за корпоративни клиенти. Налични са и мобилни работни станции от серията W за професионалисти, както и ThinkPad Edge линия за малкия и среден бизнес.

Коментар