Графити-серия аксесоари Canyon идва у нас

Първата лимитирана графити-серия аксесоари с марка Canyon идва у нас в компанията на скейтъри, бийтбоксъри и артисти. Производителят представи мишки, клавиатури, слушалки, чанти, лаптоп-калъфи и стикери с ярки цветове и експресивен дизайн на мащабен фест в София.

Новите продукти са част от линията Graffiti Limited Edition, която ще е достъпна само до края на годината, стана ясно на пресконференция, организирана от дистрибутора АСБИС България.

„Графитите са въпрос, по който хората имат много различни гледни точки. Но те винаги привличат вниманието и се превръщат в синоним на креативност и оригиналност”, поясни Хеерт Ван Дайк, вицепрезидент маркетинг и продажби в Canyon.

Серията използва пет различни графити дизайна, избрани в международния Art конкурс, който Canyon организира тази пролет. Аксесоарите на марката носят имената на различни скейтборд движения и трикове като Kickflip и Noseslide, което допринася за „urban"-усещането.

„Българите, също като чуждестранните потребители, търсят начин да представят собствения си стил – като започнем от облеклото и стигнем до дизайна и слушалките, с които се движат по улицата”, коментира Любомир Бабуров, продуктов мениджър за Canyon в АСБИС България. „Смятам, че колкото повече възможности за избор имат те, толкова по-голям ще бъде интересът към подобни оригинални продукти”.

Моделите са насочени към младите по възраст и по дух – най-вече към тези, които са отегчени от класическите черни, бели и сиви разцветки на ИТ продуктите.

За представянето на серията Canyon организира пътуване от Холандия до Румъния през 10 държави в рамките на 10 дни, вкл. България. В изявата у нас се включиха едни от най-известните графити-артисти, скейтъри и хип-хоп танцьори.

Canyon ще обвърже новата линия с благотворителна инициатива, като 5% от приходите ще бъдат насочени към проекти в помощ на подрастващите със съдействието на холандската неправителствена организация Net4Kids. Кампанията цели да стимулира децата да стоят далеч от улицата, като в същото време им предостави по-ползотворно израстване.

Коментар