Intel разкрива планове за нови процесори

Следващата седмица Intel ще повдигне завесата пред нови свои продукти и технологии. В понеделник започва очакваният от цялата индустрия форум за разработчици IDF (Intel Developer Forum) в Сан Франциско, в който ще участват над 5000 души.

Събитието ще разкрие плановете на гиганта за сериите процесори Intel Core, Atom и Xeon, както и за софтуера и платформите, свързани с тях. Речи на форума ще държат ключови ръководители от Intel, вкл. CEO-то Пол Отелини.

„Компютърни изчисления: превръщането на необикновеното в обикновено” е темата, по която ще говори Дейвид Перлмутер, изпълнителен вице президент и генерален мениджър на Intel Architecture Group.

“Създаване на „континуум” от изживявания с Intel Architecture” e заглавието на лекцията на Рене Джеймс, вицепрезидент и генерален директор на „Software and Solutions Group”. Процесорите Atom ще са основен фокус в речта на Дъг Дейвис, генерален директор на „Embedded and Communications Group”.

Над 150 компании от целия свят ще покажат иновации по време на "Индустриалната технологична демонстрация" в рамките на IDF от 13 до 15 септември в Moscone Center West, Сан Франциско.

Коментар