ICN.Bg въвежда по-високи параметри за VPS услуги

Хостинг доставчикът ICN.Bg обяви нови, по-високи параметри за виртуални частни сървъри (VPS), валидни от 10 септември. Параметрите са завишени с над 65%, като най-ниският VPS план стартира от 640 MB DDR3 RAM, 28 GB пространство и двойно повече трафик (4000GB), а цената се запазва на 48.00 лв./м с ДДС, уточниха от компанията.

„В последните месеци бе забелязан изключително голям ръст при използване на виртуални частни сървъри за бизнес и лични нужди. Това бе и причината да предложим две алтернативи за виртуализация – XEN и OpenVZ. С внедряване на все по-иновативни технологии имаме възможност постоянно да завишим параметрите на услугите, без това да се отразява на крайната цена”, коментира управителят на ICN.Вg – Юлиян Бориславов.

Тази стъпка е част от дългосрочната стратегия на ICN.Bg за развитие на професионалните хостинг услуги в България, допълниха от компанията.

В секцията на услугата се забелязва и наличието на нови шаблони за инсталиране на сървъри. В тях са включени специфични софтуери, които обикновено са „трън в очите” на много администратори. Добавени са също полезните и новаторски услуги "Безплатен отдалечен MAIL server" и "Load balancer".

ICN.Bg съобщава и за атрактивна ценова политика при поръчка или удължаване на услугата VPS. Издават се кодове за обемна отстъпка до 20%, която може да ползва всеки клиент при 6- или 12-месечна поръчка.

Коментар