Intelligent Systems Bulgaria внедрява ERP в клоновете на B.Braun

Консултантската компания Intelligent Systems Bulgaria внедрява ERP система Microsoft Dynamics NAV в клоновете на B.Braun в различни държави. Към момента са реализирани проекти в България, Румъния и Хърватска, като предстоят инсталации и в други офиси по света на лидера в здравното обслужване, съобщиха от изпълнителя.

Б.Браун България започва внедряване на Microsoft Dynamics NAV от края на 2006 г., като целта е оптимизиране и интегриране на множеството бизнес процеси, които протичат в различните отдели на компанията.

"Благодарение на ERP решението и реализираните модификации, работим значително по-ефективно. Разполагаме с бърз и улеснен достъп до актуална информация, разнообразни справки и методи за анализ, подобрена комуникация между отделите. След като се убедихме, че решението отговаря напълно на нуждите на нашия бизнес, насочихме и други клонове на B.Braun към Microsoft Dynamics NAV и Intelligent Systems Bulgaria", коментира Даниела Гидикова, финансов мениджър на Б.Браун България.

През май 2009 г. румънските представителства на B.Braun също започват да внедряват системата. За тях Intelligent Systems Bulgaria разработва нови функционалности за управление на складовото стопанство и работа с мобилни устройства. Направена е и специфична функционалност за администриране на центровете за хемодиализа, които румънското подразделение на B.Braun управлява.

Няколко месеца по-късно, в края на 2009 г. B.Braun Adria в Хърватска също избира решението Microsoft Dynamics NAV. Внедряването на ERP системата в хърватския клон се извършва според глобален шаблон, разработен от Intelligent Systems Bulgaria за внедрявания в групата на B.Braun.

След проектите в България, Румъния и Хърватска предстои внедряване на системата Microsoft Dynamics NAV и в други клонове на B.Braun по света, съобщи Елена Лалева, управител на Intelligent Systems Bulgaria.

Коментар