Топ софтуер за следене на банкомати вече и у нас

Популярният софтуер Xprotect Transact за наблюдение на POS терминали и банкомати вече е достъпен и за потребителите в България. Компанията Milestone Systems, доставчик на решения за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение, упълномощи за свой представител у нас дистрибутора Солитрон.

В началото на декември т.г. Milestone Systems обяви новата версия 2.2 на Xprotect Transact 2.2. Софтуерът прави записи на точните суми и часа, в който се извършват парични транзакции. Данните от програмата могат да се ползват като доказателства за съмнителни операции и при разкриване на лица, за които се предполага, че са извършили кражби.

Новият софтуер съхранява подробна информация, видео записи и снимки на локален сървър, откъдето в случай на нужда могат лесно и бързо да бъдат преглеждани.

“Ние виждаме голям потенциал в развитието на системите за видео наблюдение и планираме да удвоим оборота си с тези продукти през 2007 г.”, каза Стефан Димитров, маркетинг мениджър на Солитрон.

Софтуерът на Milestone ще допълни решенията за видеонаблюдение с мрежови камери от шведската компания Axis Communications, които Солитрон също внася у нас. Платформите на Milestone са обявени от Axis за възможно най-добрите, с които могат да се управляват техните IP камери.

Коментар