Мусала Софт диамантен спонсор на IDC Business Intelligence Roadshow 2010

16 септември, София – Мусала Софт, съвместно с АйБиЕм, спонсорира провелата се в Кемпински Хотел Зографски  Международна конференция за системи за бизнес анализи IDC Business Intelligence Roadshow 2010, организирана за пета поредна година. Събитието адресира важните за всяка компания въпроси: „Какво влияе върху развитието на бизнеса?”, „Какво е значението на получените резултати?” и „Какви мерки е необходимо да се предприемат?”.

Мусала Софт представи опита си в изграждането на  BI решения, изпълнени за български и международни клиенти, със специален фокус върху Cognos технологията. Още в началото на 2010 година компанията прибави към партньорствата и направленията на технологичната си експертиза статута на IBM Cognos Value Added Reseller & Support Provider. Висококвалифициран екип от сертифицирани специалисти и оторизирана локална поддръжка на български език са достъпни за всички настоящи и нови клиенти.

По време на конференцията гостите имаха възможност да се запознаят с презентациите на Кристоф Кадерли, Marketing and Strategic Initiatives Executive, Performance Management & Business Intelligence, IBM и Шон Кор, Global FPM & MM Alliances & Channel Solution Manager, Business Analytics, IBM Cognos Software, IBM, специално поканени от Мусала Софт.

"IBM Cognos 8 BI предлага бързо и лесно разбиране на ключови за бизнеса фактори, осигурявайки ефективно изпълнение и реализиране на стратегическите цели. Чрез IBM Cognos 8 BI мениджърите могат действително да се доверят на получените цифри и да вникнат по-добре в развитието на бизнеса им, посредством отчети, които са по-лесни за достъп и интерпретиране, откогато и да било"- каза в своята презентация Кристоф Кадерли.

Финалната дискусия постави акцент върху значението да се разполага с платформа, която осигурява качествен поглед върху ситуацията и реалистична прогноза за бъдещето.

"IBM Cognos Express е BI решение за малкия и средния бизнес, което е изключително подходящо за предприятията в България – автоматизира процесите по планиране, бюджетиране и прогнозиране в компанията. Вие имате възможност да оценявате бизнес опциите с многомерни “what-if” анализи и да оптимизирате резултатите, като използвате получените чрез анализ знания и ги превърнете в прецизно и активно планиране" – каза Пламен Цеков, Вицепрезидент бизнес развитие на Мусала Софт.

Коментар