М-Тел прогноза: конфетен дъжд пред НДК от 20 до 28 септември

Талони за многобройни награди ще хвърчат в късметлийски кабини пред НДК от 20 до 28 септември. Всеки ден от 17 до 21 часа желаещите ще имат възможност да влязат в буря от конфети за 30 секунди, за да се опитат да хванат  възможно най-много от хвърчащите  късметлийски талони. Някои от тях ще донесат на късметлиите подаръци по повод 15-ия рожден ден на телекома.

Над 13 хиляди „конфетни късметчета” ще донесат на уловилите ги подаръци, сред които телефони и лаптопи, както и още много изненади.

Кофети ще «валят» по същото време и около кабините, където специални машини ще изстрелват килограми от червените празнични хартийки на всеки 15 минути. Над 55 килограма конфети дневно ще бъдат изстрелвани от 20 до 28 септември. В рамките на тези дни над 20 милиона броя празнични хартийки ще оцветят в червено пространството пред НДК.

В специално създадения във Фейсбук профил „М-Тел конфети парти зона” ще бъдат публикувани снимки на търсещите късмета си в кабините с конфети. Всеки участник, ако пожелае, може да tag-не своята снимка, за да се включи в надпреварата за ВИП достъп до мега концерта по повод 15-годишнината на Мобилтел с участието на Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник. Победителите ще бъдат определени на база на броя позитивни знаци “like”, които са събрани под всяка снимка. 15-те участници с най-харесвани снимки ще спечелят покана за двама за места сред ВИП публиката на концерта.

Коментар