Представяме ви най-малкия Gigaset в света – новия Siemens Gigaset SL400

Дизайн и прецизност се сливат перфектно в новия флагман на Gigaset Communications – Gigaset SL400. Металната рамка и клавиатура на най-елегантния и малък телефон от Gigaset създават специално усещане за висока класа. Недостижимата лекота на употреба с цветен дисплей, хендсфри управление, вибрираща аларма, ECO DECT функция и Bluetooth и Mini-USB свързаност могат да задоволят най-претенциозните потребители. Висококачественият и функционален продуктов дизайн, допълнен с обновено меню и изчистена концепция впечатлиха и журито на iF, което отсъди на SL400 наградата си за дизайн, а Chicago Athenaeum му отреди своята Good Design Award.

Не е възможно да бъде събран повече телефон на кубичен сантиметър – в много малко пространство Gigaset SL400 комбинира всичко, от което се нуждае един потребител за да се чувства комфортно при телефониране. Металната клавиатура – учудващо голяма за компактния телефон – има прецизна, ясна точка на натиск и в комбинация с изключителния 1.8-инчов TFT дисплей създава неповторима лекота на употреба. Gigaset SL400 предлага хендсфри управление с 4 различни профила, прецизни нива на звук и нови полифонични мелодии. Аларма с вибрираща функция и възможност за SMS допълват луксозните характеристики на SL400.

Оптимизиран за перфектно управление на контактите, Gigaset SL400 има капацитет от 500 контакта, всеки с възможност за запаметяване на 3 телефонни номера, електронни адреси и информация за рождени дати. За всеки контакт може да се добавят отделни снимки или звукови мелодии. Интегрираният календар подсеща потребителя за важни дати и ангажименти, а Bluetooth и Mini-USB изход в долната част на телефона позволяват свързаност с персонален компютър или хедсет. QuickSync софтуер, който е наличен както за PC, така и за MAC, може да бъде безплатно свален от www.gigaset.de и да бъде използван за синхронизиране на данни и качване на снимки и мелодии на телефона. В режим на изчакване дисплеят може да показва аналогов телефон или скрийнсейвър създаден от собствените фотографии на потребителя.

Gigaset SL400 е енергийно ефективен и с ниско ниво на излъчване, a чрез ECO DECT технологията той отговаря на най-строгите екологични стандарти. Благодарение на ECO Plus системата, в режим на изчакване телефонът е с нулево излъчване. При използване на ECO режима в момент на провеждане на разговор нивото на излъчване намалява с 80%. Като елемент от ECO концепецията, Gigaset предлага енергийно ефективни захранващи елементи и
литиево-йонна батерия позволяваща време на разговор до 14 часа и режим на изчакване до 230 часа.

Тъй като зареждащото устройство е отделено от базовата станция, потребителите могат да разположат Gigaset SL400 където им е удобно. Системата може да бъде разширена с до 6 слушалки.

Gigaset SL400 е с препоръчителна цена от 380 лева и допълнителна слушалка също с цена от 380 лева с ДДС.

Gigaset Communications GmbH е един от най-големите световни производители на безжични телефони и е пазарен лидер при DECT телефоните в Европа. С централа в Мюнхен, компанията развива, произвежда и дистрибутира продукти с високо качество под марката Siemens Gigaset. Продуктовата гама на Gigaset включва телефони за фиксирани мрежи и устройства за VoIP. Основната продуктова линия на Gigaset е разположена в Бохолт, Германия, където продуктите на компанията се произвеждат според най-строгите стандарти за качество и опазване на околната среда. Gigaset Communications притежава лиценз за търговската марка Siemens.

Коментар