Vivacom обяви пакети от BlackBerry услуги

Vivacom започва да предлага на българския пазар услугите на BlackBerry, които обединяват смартфон, софтуер, безжичен достъп до електронна поща, телефон, календар, интернет, мултимедия и други бизнес и лайфстайл приложения.

Телекомът излиза на пазара с три модела BlackBerry – смартфоните Storm2, Bold 9700 и Curve 8520. Клиентите ще могат да избират между три пакета, които ще им позволят да общуват без да се налага да променят настоящия си абонаментен план.

Предложенията включват съответно 100MB, 1000MB или неограничен пренос на данни на цени от 14.90 до 37.90 лв. на месец. Всеки пакет включва SMS и MMS в мрежата на оператора, които се прибавят към наличните в съответния абонаментен план, ползван от клиентите в момента или който биха искали да активират.

Vivacom ще предлага също BlackBerry Enterprise Server за корпоративни клиенти и BlackBerry Internet услуга за малки предприятия и частни потребители. Първата услуга е насочена към компании, които управляват свои собствени имейл сървъри. Софтуерът се интегрира напълно с IBM Lotus Domino, Microsoft Exchange и Novell GroupWise и позволява сигурен и директен безжичен достъп до електронна поща и друга корпоративна информация.

BlackBerry Internet Service е предназначена за малки предприятия и физически лица. Тя дава на потребителите достъп и поддръжка на до 10 фирмени и лични електронни пощенски кутии (вкл. популярните Yahoo! Mail и Google Mail) от един телефон.

„С предоставянето на услугите на BlackBerry, телекомът вече разполага с пълен набор от решения за мобилен достъп до електронна поща, наред с VivaMail и Nokia Messaging”, подчерта търговският директор на Vivacom Александър Димитров.
 

Коментар