Sportni.bg излиза с обновен дизайн

Сайтът Sportni.bg променя дизайна си и начина на поднасяне на новините. Читателите ще могат по-бързо и лесно да намират най-важното и интересното от любимите си спортове, съобщиха от Нетинфо.

На първа страница на сайта ще има мултимедйно представяне на водещите събития с бърз достъп до видео и фото галерии със снимки на фотографа Георги Димитров към конкретната новина.

„Фокусирахме се върху дизайна и навигацията на сайта, за да направим цялото съдържание, което ежедневно публикуваме, по-лесно за намиране, използване и споделяне”, каза бранд мениджърът на Sportni.bg Лъчезар Иванов.

Ще бъде добавена рубрика за любопитни новини, които задоволяват нуждата от позитивна информация и имат за цел да стимулират младите да спортуват, обясни още Иванов. В новия сайт ще има и богата спортна статистика и резултати на живо от най-интересните спортове и първенства.

За нежните половинки на запалянковците пък са предвидени лайфстайл новини около личния живот на звездите от спорта и техните занимания извън стадионите и залите.

Нетинфо подготвя и мобилна версия на сайта, разкри Богомил Илиев, директор „Нов бизнес и иновации“ в  компанията.

Коментар