Нови безжични слушалки Logitech Wireless Headset F540 за PS3 и Xbox 360

ФРИМОНТ, Калифорния — 29 септември 2010 г. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи новите слушалки Logitech Wireless Headset F540. Те са създадени за конзолен гейминг и позволяват да свържете с тях до три аудио устройства – включително PS3 и Xbox 360 – като имате чудесен безжичен стерео звук и разговори, без да се заплитате в кабели.    

„Ние имахме за цел да създадем усъвършенствани нови безжични слушалки за тези, които обичат да играят нощем, но е желателно да не вдигат много шум, за да не пречат на другите, които спят,” сподели Елиът Чин, Главен Мениджър Продуктов маркетинг на геймърска периферия в Logitech. „Резултатът е невероятно аудио преживяване за конзолните геймъри, независимо кога играят. Новите слушалки Logitech Wireless Headset F540 дават превъзходен звук в съчетание с гласов чат без неудобството от заплитащи се кабели между вас и конзолата.”

Безжичните слушалки F540 включват безжична базова станция с три аналогови входа – така лесно могат да се свържат с до три други аудио устройства – гейм конзола, телевизор, DVD плейър, Logitech Squeezebox™, MP3 плейър и други.

Всички контролери, от които имате нужда, са разположени директно върху самите слушалки – отделни гласови и гейм контролери за силата на звука, заглушаване на микрофона и селектор за входящия аудио сигнал, с който става превключването между свързаните други аудио устройства, без да се местите от мястото си. За допълнителен комфорт, дизайнът на слушалките покрива изцяло ушите и изолира страничния външен шум, а лентата над главата е подплатена, мека и може да се регулира за максимална персонализация.  

Безжичните слушалки Logitech F540 ползват 40-мм драйвери с лазерна настройка. Шумоизолиращият микрофон позволява гласът ви да се чува ясно по време на разговор или докато играете любимите си PS3 и Xbox 360 онлайн игри.

Безжичната цифрова 2.4 GHz връзка на Logitech осигурява отлично изпълнение при гейминг и ви освобождава от неудобството на кабелите. Не е за подценяване и това, че няма нужда да сменяте батерии – слушалките са с презареждаща се батерия и можете да играете без прекъсване до 10 часа след всяко пълно зареждане. Когато батерията се изтощи, можете да включите слушалките да се зареждат и да продължите играта. (Животът на батерията зависи от това как се ползват слушалките, от настройките и условията на средата, в която ги ползвате. Всички презареждащи се батерии имат определен пределен брой цикли на презареждане.)

Цена и наличност

Новите безжични слушалки Logitech Wireless Headset F540 се очакват на пазара в САЩ през октомври 2010 г. и в Европа през декември 2010 г. на препоръчителна цена от €149.99 (293 лева).

Коментар