Корпоративна социална мрежа донесе награда на IBS България

IBS България получи награда от конкурса за ефективни вътрешни комуникации – Grapevine awards 2010 – в категория Онлайн медия. Конкурсът оценява професионалните умения и постижения през годината в областта на вътрешнокорпоративните комуникации, съобщиха от компанията.

Награден е проектът за внедряване и успешно използване на корпоративна социална мрежа за бизнеса на база Lotus Connections, която оптимизира целия процес на вътрешнофирмена комуникация.

Корпоративната мрежа се интегрира с вече изградената в организацията комуникационна среда и я допълва със съвременни Уеб 2.0 услуги като уики, блогове, дейности, бързи връзки, общности, профили, файлове, тагове, форуми и др. Всички те помагат на служителите на IBS България да комуникират по-ефективно, да споделят знание и опит, да управляват съдържание и проекти и да работят интерактивно.

Проектът е оценен от авторитетно жури, съставено от български и международни специалисти в областта на вътрешните комуникации и организационното управление, сред които е Кевин Рък – дългогодишен ръководител на Комуникационната стратегия в Бритиш Телеком.

Grapevine Awards се организира от Apeiron Communication и Клуб Вътрешен Комуникатор – първата професионална мрежа на специалисти от областта на вътрешните комуникации.

Коментар