Vivacom пусна пакет от телевизия и интернет

Vivacom започва да предлага пакетна услуга интернет и цифрова телевизия, която пести до 25% от цената, която биха плащали потребителите, ако ползват двете услуги по отделно. Vivacom Duo Net + TV обединява високоскоростен интернет и над 70 ТВ канала с цифров сигнал, съобщи операторът.

Това е първата пакетна услуга на телекома, която включва и телевизия. Целта е до края на годината потребителите да получат възможност да използват и още конвергентни услуги, така че да оптимизират телекомуникационните си разходи.

Най–големият пакет, който включва високоскоростен интернет и над 70 ТВ канала, е на цена 29.80 лв. на месец. Клиентите на този пакет получават като подарък новите холивудски продукции чрез услугата Premium Digital.

Към всяка от трите пакетни услуги потребителите могат да добавят три от най-атрактивните телевизионни канали – HBO, НВО COMEDY и Cinemax съответно за 6 лв. (HBO и НВО COMEDY) или за 9 лв. (HBO, НВО COMEDY и Cinemax) на месец.

Оборудването за цифрова телевизия и монтажът са безплатни. Услугата включва и електронен ТВ справочник – информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол.

Vivacom твърди, че има 340 000 потребители на интернет услугата си в страната. С нея те получават и безплатен Wi – Fi модем.

Коментар