IBS България обнови електронния си магазин

Новият електронен магазин на IBS България дава на клиентите на компанията повече възможности за избор и покупка на широк асортимент от продукти. Онлайн ресурсът вече има по-съвременен облик и обогатено съдържание.

Shop.ibs.bg е базиран на иновативни технологии и е тясно интегриран с платформата за управление на бизнеса на компанията. Предвидени са интеграция с Facebook профил на потребителя и филтриране на продуктите за по-лесно намиране на най-подходящото решение.

Напълно осъвременен е клиентският портал с възможности за проследяване на поръчките, сваляне на електронни фактури и гаранционни карти. Налична е също възможност за добавяне на продукти  в „Списък на желани продукти”, за по-голямо удобство при следващи посещения на сайта.

IBS България извършва безплатна доставка на стоките до адреси в София и Варна, а за поръчки над 500 лева (с вкл. ДДС) – и за територията на цялата страна.

От онлайн магазина клиентите могат да закупят компютри, монитори, компютърни аксесоари, принтери, сървъри и софтуерни решения от доставчици като Lenovo, IBM, Lexmark, VMware и др.

Коментар