vivatel свали с 50% цените на разговорите с чужбина

Двойно по-евтино с чужбина ще разговарят клиентите на vivatel по време на коледните и новогодишните празници. Намалението от 50% е в сила от 25 декември т.г. до 2 януари 2007 г. за разговори до мобилни и стационарни оператори в над 160 страни от цял свят.
От промоцията ще се възползват всички клиенти на мобилния оператор. Абонатите на vivatel ще говорят с чужбина с цена на минута разговор между 18 и 81 стотинки. Клиентите на предплатената услуга на vivatel ще провеждат международните си разговори от 36 стотинки до 1.20 лева за минута.
Както и при другите услуги, vivatel запазва първоначалното минимално таксуване на разговора от 30 секунди, след което отчитането е на секунда.
„С промоцията даваме възможност на клиентите си да разговарят с близките и приятелите си от цял свят на едни от най-конкурентните цени в страната”, каза директорът „Продукти и услуги” на vivatel Гари Радликф.
Точните цени на международните разговори и списъкът с държавите по групи са достъпни та кратък номер 123 от Центъра за обслужване на клиенти и в сайта на vivatel

рубрика: Uncategorized

Коментар