Владимир Кенаров оглави HR отдела на Office 1 Superstore

Владимир Кенаров пое ръководството на Дирекция „Човешки ресурси” в Office 1 Superstore. Той ще има за задача да разширява магазинната мрежа, да наема и обучава нови кадри.

Предвиждат се специализирани обучения за повишаване на квалификацията на персонала, учредяване на собствен център за професионално обучение (ЦПО), система за оценка на трудовото представяне и въвеждане на иновативни решения в цялостния процес по развитие на човешкия капитал в Кооперация „Панда”.

Кенаров предвижда организиране на периодични вътрешни мероприятия, възможности за спорт, отдих, тийм билдинг срещи и събития със социално значим характер.

Една от дейностите, които мениджърът поема и която е във финалната си фаза, е вътрешната комуникация по ребрандирането на веригата за мобилни телефони FONEX, както и обучението и преназначаването на близо 200 души персонал.  

Основна част от HR стратегията също така е разширяване на вътрешните канали за комуникации.

Предишният опит на Кенаров в управлението на човешките ресурси включва над 8 години в ИТ сферата в големи организации като Българска телекомуникационна компания и Кимимпекс ТЛ, позната повече като 2be.

Владимир Кенаров е икономист по образование със специалност „Международни икономически отношения” и притежава различни специализации в областта на човешките ресурси, сертифициран по различни програми от наши и чуждестранни организации.

Коментари по темата: „Владимир Кенаров оглави HR отдела на Office 1 Superstore”

добавете коментар...

  1. Бивш Служител

    Владимир Кенаров е тъпо копеле, което не спазва законите на КТ. Прецаква служителите, като им нарушава трудовите договори, но все пак това му е работата, да гледа интереса на работодателя си, а не на служителите.

Коментар