50% по-евтин AVG за държавата и училищата

Компанията за сигурност AVG Technologies обяви промоция, насочена към държавни, общински и образователни институции. До края на октомври организациите у нас ще могат да купуват с намаление от 50% новата версия 2011 на продуктите за антивирусна защита и интернет сигурност.

„Целта на новата промоция е да дадем шанс на потенциалните ни клиенти да изпробват новите характеристики във версия 2011“, каза инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор – партньор на AVG в България.

От компанията обърнаха внимание на новите характеристики за защита в социални мрежи, няколкото нива на проактивна защита, а също и на изградената облачна структура от над 110 милиона потребители, които докладват за новооткрити потенциални заплахи.

Версия 2011 на AVG включва няколко новости и значителни подобрения:

AVG Identity Protection – предпазва личната информация от познати и непознати заплахи, докато банкирате онлайн, въвеждате номера на кредитни карти и др.

Smart Scanning – нова функционалност, която разпознава кои файлове са сертифицирани и сигурни, и след това сканира само новите, които не са сертифицирани; сканира хард дисковете за минути вместо за часове.

LinkScanner Active Surf-Shield – гарантира, че всяка уеб страница, която посещавате, е безопасна.

LinkScanner Search-Shield – прилага класиране за безопасност към резултатите от търсения в Google, Bing/MSN и Yahoo.

Фишинг защита – проверява, за да се увери, че уеб страниците наистина са това, за което се представят.

Продуктите на AVG могат да бъдат изтеглени и тествани безплатно преди закупуването им, уточниха от дистрибутора.

Даунлоуд: AVG Internet Security 2011

Коментар