Изживейте своя звезден миг с конкурса на Pinnacle

До 15 януари ще продължи организираният от Pinnacle конкурс "Вашият момент на слава", който се провежда с партньорството на Avid, Intel, Canon и Creative Labs. Право на участие има всеки Европейски гражданин, навършил 18 години, а също и писмено упълномощени от родителите си по-малки лица.
На сайта www.pinnacleshare.com, след бърза и лесна регистрация, всеки може да качи свой видеоклип с продължителност 1 минута и големина на файла до 30MB. Голяма изненада за всички решили да участват, но не разполагащи със софтуер за видеообработка е, че от Pinnacle са помислили за това неудобство, като са дали възможност на всички да обработват видеото си он-лайн с безплатен видео редактор.
Ако не искате да се възползвате от тази услуга, може да изтеглите пробна версия на Pinnacle Studio – софтуерен пакет за видеообработка с големи възможности, за период от 30 дни. За улеснение на участниците, предварително са посочени пет категории, в които те да определят своето видео – TV, Спорт, Реклама, Музика, Събития.
Голямата награда ще бъде екскурзия за двама в Холивуд, спонсорирана от Avid Technology, включваща самолетни билети в двете посоки, шест нощувки в четиризвездния хотел "Mondrian", платен наем за кола – класическият кабриолет Ford Mustang, посещение в Universal Studios. Наградата се определя от Вот-а на гласувалите посетители и участници, а именно видеото спечелило най-много гласове на сайта.     
Във всяка държава победителите в една от посочените категории ще получат следните награди:
– За Сценарий: Pinnacle Soundbridge;
– За Режисура: Портативен видеоплейър Creative Zen Vision M
;
– За Емоционално въздействие: Creative Web Cam Live! Voice;
– За Най-добро видео: DVD-камера Canon DC100
За проявеният интерес може да се съди по броя на прегледаните клипове на адрес: www.pinnacleshare.com, а те са 275 000 за по-малко от месец след началото на конкурса.

Коментар