ProLite E2472HD – LED монитор за дома

Японският производител iiyama предлага както професионални монитори, така и достъпни модели за дома. ProLite E2472HD е първият модел на компанията със светодиодна подсветка (LED), предназначен за домашни потребители.

Панелът с размер на диагонала 24 инча е поместен в изящен корпус от черна гланцова пластмаса. Производителят описва своя продукт като „стил, функционалност и качество, обединени в идеални пропорции".

Дебелината на монитора не надвишава 3 см, а в най-тънката част е само 1,7 см. Мониторът тежи 3,8 кг, заема малко място на бюрото и като дизайн се вписва в домашния интериор.

ProLite E2472HD е подходящ за гледане на HD видео. Поддържа рeзолюция 1920×1080 пиксела (FullHD), динамичен контраст 5,000,000:1, осигурен от светодиодната подсветка. Времето за реакция е 2 милисекунди.

Мониторът предоставя портове D-Sub, DVI-D и HDMI, както и аудиовход. В десният долен ъгъл на предния панел са разположени сензорните елементи за управление.

ProLite E2472HD поддържа и еко режим на работа, при който консумираната електроенергия намалява до 13 вата в активно състояние и до 1 ват при изчакване.

по темата: „ProLite E2472HD – LED монитор за дома”

добавете коментар...

  1. :)

    и да платиш сериозна цена от 5000 лева за монитор, какъвто се съмнявам че си виждал, пак може да намериш изгорели събпиксели или пиксели. Това не се приема за дефект и производителя го допуска. Това е несъвършенство в ЛЦД технологията – така ще е докато има LCD панели.

  2. АТИЛА

    Платих сериозна цена за монитор на същата фирма но открих няколко изгорели пиксела.
    Не се предоверявайте на японската марка.

Коментар