Микроинвест разширява бизнеса си в Русия

Софтуерният разработчик Микроинвест продължава експанзията си на пазара в Русия. Компанията организира в Москва национална конференция, в която се включиха над 160 партньори.

Микроинвест навлезе на руския пазар преди три години. По същество компанията налага там не аутсорсинг услугите си, а завършени, разработени в България продукти.

Руският пазар на софтуер се отличава със силна конкуренция на местните фирми и редица трудности в налагането на нов продукт, споделиха от Микроинвест. Ето защо компанията определя като смело решението си за експанзия, особено в условията на икономическа криза.

На конференцията Микроинвест представи технологични новости в продуктовата си гама с акцент върху едновременната работа на множество обекти, мобилни приложения и оптимизиране на процесите чрез виртуализация.

Микроинвест ще следва агресивна търговска политика в Русия, със завършени решения за управление на бизнеса на значително по-ниско ценово равнище. Стратегията за работа с партньори предполага отворена политика на взаимоотношения и равен старт за всички в процеса на работа, уточниха от компанията.

След националната конференция в Москва следват серия регионални семинари на Микроинвест с повече техническа и търговска насоченост.

Коментар