СуперХостинг.БГ подкрепя Компютърно пространство 2010

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ е партньор на 22-рия международен форум Компютърно пространство (Computer Space), който ще се проведе на 28, 29 и 30 октомври тази година. Събитието включва поредица от семинари и уъркшопи в София и триседмична изложба на компютърна графика на „Моста на влюбените“ до НДК. Официалната церемония по награждаването ще се състои на 28 октомври 2010 год. в Централния вонен клуб, където ще бъдат раздадени награди в следните категории: Компютърна графика, Компютърна анимация, Компютърна и електронна музика, Офлайн мултимедия, Уеб дизайн: изкуство и култура, Уеб дизайн: общество и институции, Уеб дизайн: развлечение и хоби, Уеб дизайн: технологии и пазар, Уеб дизайн: информация и медии.

„Като едно от най-големите и значимите международни събития за компютърни изкуства не само у нас, но и в цяла Югоизточна Европа, фестивалът Компютърно пространство има важен принос за развитието и популяризирането на уеб дизайна, компютърната анимация и останалите форми на дигитално изкуство. За екипа на СуперХостинг.БГ е удоволствие да подкрепи една толкова значима проява и по този начин да поощри развитието на добрите практики и тенденции в сферата на компютърните изкуства.“ – заяви Методи Дреновски, управител на хостинг компанията.

СуперХостинг.БГ ще предостави общо 27 награди на всички победители, заели първо, второ или трето място в някоя от деветте категории. Наградите са под формата на хостинг планове, виртуални сървъри и регистрация на домейни (.com, .net или .org).

Коментар