Виваком пуска двойно по-бърз интернет

Виваком пуска нови интернет пакети с до два пъти по-високи скорости, без промяна в цените, които потребителите плащат към момента. Срещу 20 лв. на месец с Vivacom Net Sprint клиентите получават скорост до 15 Mbps, а за 25 лв. свалянето на данни с новия пакет Vivacom Net Turbo ще става със скорост до 20 Mbps.

Пакетите Vivacom Net могат да бъдат заявявани и без обвързване със срочен договор. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят намаление на таксата с около 5 до 50 лв. на месец, в зависимост от избрания пакет за целия период на договора.

Операторът пуска и специален коледен пакет Turbo с 20% отстъпка, който важи за целия период на договора. Потребителите, които се абонират за него в периода до 31 януари 2011 г., получават 20 Mbps скорост за 20 лв., неограничен трафик, безплатен Wi-Fi модем и възможност за допълнителни услуги на преференциални цени.

Виваком съобщи, че над 340 000 домакинства ползват неговите интернет услуги. Освен в четири пакета за бизнес и домашен интернет, Vivacom Net се предлага и като част от конвергентните услуги на оператора.

Коментар