Коледната прогноза на М-Тел: намаления ще засипят страната още през ноември

Специално  за предстоящите коледни празници М-Тел ще подари на своите нови абонати 50% отстъпка от месечната такса за мобилните тарифни планове.

Клиентите, които изберат M-Tel Comfort 250, M-Tel Comfort 500 или М-Тел Комбина, ще заплатят само половината от месечната си такса за първите два или шест месеца в зависимост от срока на договора и ще се възползват от още много промоционални условия.
С M-Tel Comfort 250 и M-Tel Comfort 500  те ще получат до 100 минути за разговори към всички мрежи в страната и още 2000 минути към „Семейство и приятели”.
М-Тел Комбина предоставя две карти, а разговорите между тях са напълно безплатни. Клиентите на М-Тел Комбина ще имат също 2000 безплатни минути към „Семейство и приятели” и 200 минути към фиксирани мрежи в страната.

Потребителите, които сключат двугодишен абонамент за M-Tel Active или M-Tel Active +, също ще заплатят само половин месечна такса за първите два месец, ще получат до 600 безплатни минути към всички мрежи в страната и ще говорят неограничено към Любим номер.

Коледните промоции не спират дотук. 100% отсъпка от месечната такса за домашен телефон за първите един или три месеца в зависимост от срока на абонамента ще получат всички клиенти, които до края на годината  се абонират за домашен телефон с тарифен план VoiceBox Basic.

по темата: „Коледната прогноза на М-Тел: намаления ще засипят страната още през ноември”

добавете коментар...

  1. Потърпевш

    За мен Мтел не е в момента качествена компания,точно обратното-доказаха,че в определени случаи могат да предизвикат големи главоболия на клиента-нямате си и представа в какво затруднение ме натресоха, не само с липсата на инфо за текуща сметка и фактури, но и с тотално неприложимите им абонаментни планове.Планове,които затрудняват нормалното ползване на мобилната услуга при тях (принуждавайки потребителя да се самоограничава),защото е видно колко малко дават от гръмко рекламираната от самите тях позиция на най-голям и уж иновативен и качествен мобилен оператор в страната. А масмедиите си наложиха автоцензура, заради приходите от реклама!

  2. Информиран

    В интернет се прокрадна информацията, че проблемите са дошли заради желанието на компанията да закръгля сметките на потребителите си така, че да печели повече. Поради това изискване новата система за обслужване на клиенти, разработена от американската компания Amdocs е трябвало да бъде преправяна специално за българската компания.

  3. Абонат

    Коледната прогноза на М-Тел: проблемите с неиздадените фактури за по-голямата част от абонатите на договор вероятно ще продължат и през 2011 г. Четвърти месец продължават проблемите с въвеждането на суперавангардната система Амдокс. Резил за Мобилтел!

Коментар