ICB дава ваучери за 30% отстъпка за курс на обучение по избор

ICB – Интерконсулт България ще участва в 10-тия юбилеен форум на IDG „Системи за управление на бизнеса“, който ще се проведе на 18 ноември 2010 в столичния хотел Шератон и ще представи „Как да внедрим добри практики в нашата организация“.

Всички участници във форума ще получат ваучери за 30% отстъпка от стойността на обучение по избор за периода 01.01.2011г. – 31.12.2011г., а посредством томбола един от всички участници ще получи безплатен ваучер на стойност 432 EUR за участие в обучение за “Стратегическо управление чрез балансирана система от показатели за ефективност BSC” на 23 и 24 ноември.

Добрите практики представляват набор от процедури, техники и методологии за повишаване на ефективността в дадена област. Консултантски компании с богат опит в различни индустрии са ценен източник на добри практики. Друг източник на добри практики може да е вашата организация. Основна полза е достъпа до експертиза, натрупана на база богат опит, която може да спести много проби и грешки на една организация, като в същото време доведе до подобряване на ефективността, качеството на процесите и повиши удовлетвореността на клиентите.

Елина Сурова, Старши бизнес консултант в ICB, ще изнесе презентация на тема „Как да внедрим добри практики в нашата организация” в 14:50ч. по време на сесия 2.2 „Системите за управление на бизнеса – концептуалният и комплексен фактор и ролята на човешкия ресурс“. Елина Сурова е консултант с дългогодишен опит в проекти, свързани с анализ, управление и  оптимизация на бизнес процеси, внедряване на добри практики и на информационни системи в организациите. Някой от консултантските проекти, в които е участвала са в организации като АЕЦ Козлодуй ЕАД, Софийска Вода АД, Геотехмин ООД, УниКредит Булбанк АД, Райфайзенбанк България ЕАД, CCB Management Services GmbH (Coca Cola) и Kongsberg Maritime Норвегия. Г-жа Сурова ще представи пред аудиторията добри практики като ITIL (управление на ИТ услуги), SCOR (управление на веригата на доставките), eTOM (управление на телекомуникационни организации) и други, както и конкретни примери за приложение на добрите практики в български организации.

Коментар