50% празнично намаление за M-Tel Navigator

Специално за всички, които винаги търсят верния път и искат да пътуват безопасно, M-Tel Navigator идва със специални коледни цени. В навечерието на празниците, всеки ще може да вземе навигационното приложение за мобилен телефон с 50% намаление от различните абонаменти, с които то се предлага.  Освен това, при сключване на договор за една година, първите три месеца ще бъдат безплатни.

Така за национален месечен абонамент цената на услугата е 9.90 лева, а за международен месечен – 11.90 лева. Тези, които искат да използват M-Tel Navigator в страната и чужбина само за един ден могат да го направят срещу 2.90 лева.
 
Иновативното приложение M-Tel Navigator разполага и с нова версия, в която са включени актуализирани над 14 000 интересни точки – бензиностанции, аптеки, ресторанти, банкомати, исторически забележителности и бизнес обекти. А също така и актуален списък на камерите, засичащи скоростта на движение по пътищата. Услугата се предоставя в сътрудничество с фирма Naviteq.

Потребителите могат да споделят местоположение или маршрут през SMS, e-mail, Facebook, Twitter или да проверяват прогнозата за времето.

M-Tel Navigator ще може да бъде тестван напълно безплатно за 5 дни. Инсталирането на приложението става през браузъра на телефона, като интернет трафикът генериран при използване на услугата е безплатен.

Коментар