Два пъти повече минути и двойно по-ниски такси с коледни промоции на Globul

С коледните промоции на GLOBUL, новите клиенти на абонаментните програми на оператора, които подпишат своя договор до 16 януари 2011 г. ще разполагат с два пъти повече включени минути за разговори при двойно по-ниски месечни такси.

Новите абонати на тарифите GLOBUL WEB&TALK ще разполагат с двойно повече минути за национални разговори извън мрежата на GLOBUL за период от един или три месеца, в зависимост от срока на договора и ще плащат с 50% по-ниска месечна такса за период от два месеца.

Коледното предложение за новите клиенти на абонаментните програми GLOBUL Unlimited включва двойно повече минути за национални разговори извън мрежата на GLOBUL и двойно по-ниска месечна такса за период от два месеца при подписване на двугодишен договор.

За абонатите на програмите GLOBUL Smart коледната промоция на оператора осигурява 2000 допълнителни минути за разговори за един или три месеца, както и 50% по-ниска месечна такса за два или три месеца според продължителността на договора.

Коледните промоции на GLOBUL са валидни за нови, както и за настоящи абонати на оператора, които преподпишат своите договори по програма „Заедно”.

Коментар