Xerox пуска компактни инженерни системи

Xerox разширява продуктовата си линия с нови, компактни инженерни системи. Черно-белите широкоформатни устройства Xerox  Wide Format 6604 и 6605 предлагат цветно сканиране, детайлно изображение, копиране и печат, съобщиха от компанията.

Архитектурни, инженерни и строителни компании, производствени предприятия и търговски магазини за печат могат да печатат своите черно-бели технически документи на новите Xerox устройства.

Системите са компактни и интегрират копиране, сканиране и печат при резолюция от 600х600 dpi с лесен за ползване интерфейс, като по този начин се гарантира отчетливо и точно изображение.

Вграденият цветен скенер позволява хартиените документи да бъдат сканирани в електронни файлове или да бъдат копирани съществуващи разпечатки с различни размери, включително и най-често срещаните чертежи в широкоформатен размер  – A0 документи.

Новите принтери произвеждат до пет изображения с размер А1 в минута. Потребителите могат да избират опцията за зареждане с две ролки хартия – за по-продължителен печат без прекъсване.

15-инчовият цветен сензорен екран и интуитивният потребителски интерфейс правят работата лесна дори и за потребители, които нямат опит с широкоформатни принтери, подчертаха от Xerox.

"Това, което отличава тези продукти, е простият графичен потребителски интерфейс, високото качество на продукцията и модулният подход, който улеснява потребителите да добавят функции и капацитет според променящите се нужди ", каза Тим Грийн, директор на широкоформатни и мастилни технологии в InfoTrends, една от водещите фирми за пазарни проучвания и консултантски услуги в индустрията за дигитализиране и документни решения.

Принтерите са снабдени с печатния сървър FreeFlow Accxes, който позволява на потребителите да преглеждат сканирания материал и едновременно с това да печатат, копират и генерират файлове, ползвайки избрани опции.

Други нови характеристики са: затворената линия на цветно калибриране, която подобрява съответствието на цветовете между скенера и принтера, за да се гарантира точност на направените цветни копия; и управлението на последователността на изпълнение на задачите за печат с цел по-добър контрол на работата според нуждите на клиентите.

Коментар