М-Тел предложи защита в интернет срещу 3,60 лв.

М-Тел пусна приложение за комплексна защита при сърфиране в интернет срещу 3,60 лв. на месец. М-Tel Safe Surf осигурява антивирусна и спам защита на кредитните и дебитни карти при пазаруване или банкиране онлайн.

Решението гарантирана и сигурността на личните данни в компютъра, ако той бъде откраднат или загубен, обяви днес операторът.

М-Tel Safe Surf ще позволи също на родителите да контролират децата си, като ограничат достъпа им до интернет. Възрастните ще могат да определят по колко време малчуганите да сърфират в мрежата и да „отрежат” достъпа им до неподходящи страници и програми.    

М-Tel Safe Surf  може да бъде инсталирана на компютъра през уеб страница на оператора. Услугата е достъпна за всички клиенти на М-Тел, без да е нужно да подписват договор за ползването й. Всеки може да тества М-Tel Safe Surf безплатно в рамките на 30 дни.

М-Тел предлага услугата в сътрудничество с американската технологична компания TrendMicro. В частност, използва се нейният последен продукт Тitanium Maximum Security.

Коментар