Армани придава шик на ексклузивен Galaxy S

Ексклузивният смартфон Giorgio Armani Samsung Galaxy S съчетава моден шик и хай-тек. Новият луксозен продукт е плод на разрастващото се партньорство на модната къща Джорджо Армани и южнокорейския технологичен гигант Samsung Electronics.

Дизайнът на тялото на телефона е дело на Джорджо Армани. Моделът е снабден с блестящ дисплей Super AMOLED, с чудесен образ дори и при директна слънчева светлина и с редица интелигентни функции като интегриран месиджинг, SWYPE клавиатура за писане в движение, достъп до Android Market и др.

Външността на Giorgio Armani Samsung Galaxy S въплъщава квинтесенцията на изяществото на Армани. Прибавяйки усещане за уникалност, изящният гръб на телефона е украсен с фигурално метално покритие, по проект на Армани.

Новият Armani Samsung Galaxy S е тънък и елегантен, едва 9.9 мм, което го прави перфектeн аксесоар, подчертават от компанията. Моделът предлага интелигентни функции и услуги като Social Hub с интегриран месиджинг, която синхронизира телефонния указател, календара, историята и SNS (social networking services).

Giorgio Armani Samsung Galaxy S осигурява достъп до Android Market и магазина за приложения Samsung Apps, така че всеки потребител може сам да избира желаните приложения, вкл. помощни инструменти, игри, програми за здраве и лайфстайл, e-книги и др. Интерфейсът, чийто дизайн също е дело на Джорджо Армани, предлага селекция от ексклузивно съдържание като рингтонове, шрифтове, включване/изключване на анимацията и др.

Телефонът Giorgio Armani Samsung Galaxy S ще бъде наличен в бутиците на Джорджо Армани и във всички големи магазини за мобилни телефони в Италия още от началото на декември, а от 2011 г. телефонът ще гастролира по всички световни пазари.

Коментар